ELLIPTIK TENGLAMALAR UCHUN CHEGARAVIY MASALALARNI APPROKSIMATSIYALASH.
Keywords:
Ilg’or pedagogik texnologiya,xususiy hosilali tenglama, elliptik tenglama, chegaraviy masala, Laplas tenglamasi.Abstract
Ushbu maqolada elliptik tenglamalar uchun chegaraviy masalalarni approksimatsiyalash hamda interfaol usullarning tarixi haqida qisqacha ma’lumot hamda ularning afzalliklari va kamchiliklari bayon qilingan.
References
Алексеев Е.Р., Чеснокова О.В. Решение задач вычислительной математики в пакетах Mathcad, Mathlab, Maple (Самоучитель). – М.: НТ Пресс, 2006. – 496 с.
Арушанян О.Б., Залёткин С.Ф. Численное решение обыкновенных дифференциальных уравнений на Фортране. – М.: Изд-во МГУ, 1990.– 336 с.
Бахвалов Н. С., Жидков Н. П., Кобельков Г. М. Численные методы. – М.: Изд-во Бином. Лаборатория знаний, 2011. – 640 с.
Бахвалов Н. С., Лапин А. В., Чижонков Е. В. Численные методы в задачах и упражнениях. – М.: Изд-во Бином. Лаборатория знаний, 2010. – 240 с.
Вержбицкий В. М. Основы численных методов. – М.: Высшая школа, 2009. – 848 с.
Заусаев А.Ф. Разностные методы решения обыкновенных дифференциальных уравнений: Учеб. пособ. - Самара: Самарский гос. техн. ун-т, 2010. - 100 с.
Исраилов М.И. Ҳисоблаш методлари. – Тошкент: Ўқитувчи, 1-қисм. – 2003. – 440 б.; 2-қисм. – 2008. – 340 б.
Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.
Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.
Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.
Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.
Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19. Nusratovna, S. N., & Halimovich, M. K. (2018). Characteristics of new kinds of shortenings. Austrian Journal of Technical and Natural Sciences, (11-12), 16-19.
Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58. Мажидов, К. Х., Сулайманова, Г. Х., Бозоров, Д. Х., & Сабирова, Н. Н. (2017). Методы определения содержания фракций твердых жиров в эмульсионных жирах. Пищевая промышленность, (1), 56-58.