XIX ASR OXIRI XX ASR BOSHLARIDA BUXORO AMIRLIGI ILMIY-ADABIY MUHITIDA MIRZO SALIMBEKNING TUTGAN O’RNI
Keywords:
diplomatik, missiya, zakotchi, elchi, ilmiy me’ros, tazkira, esdaliklarAbstract
Ushbu maqolada Mirzo Salimbekning ilmiy, adabiy hamda davlat arbobi sifatidagi faoliyati, yaratgan asarlari, bugungi kunda ularning o’rganilganlik darajasi haqida fikr yuritiladi.
References
Кашкули Салимий (таворихи муттақадимин ва муттаахирин), Нарзулло Йўлдошев таржимаси, “Бухоро” нашриёти, 2003 йил. Б.342.
Ражабов К, Иноятов С. Бухоро тарихи. - Тошкент. 2016.
Бухорий А.Р. Рахимов К. Мирзо Салимбек колдирган мерос // Мозийдан садо,2006. № 1.
Мирза Салимбек. Тарих-и Салими (Источник по истории Бухарского эмирата) / Перевод с персидского Н.К.Норкулов. — Тошкент. 2009.
Bohn, R. T., & Favor, H. H. (1945). Functional properties of soya flour as a bread ingredient. Cereal Chemistry, 22, 296-311.
Bohn, R. T., & Favor, H. H. (1945). Functional properties of soya flour as a bread ingredient. Cereal Chemistry, 22, 296-311.
Хамроева, М. К. (2016). ВЫРАЩИВАНИЯ ЭКОТИПОВ СОИ В ПОЧВЕННО-КЛИМАТИЧЕСКИХ УСЛОВИЯХ БУХАРСКОЙ ОБЛАСТИ. In Современные тенденции развития аграрного комплекса (pp. 819-826). Хамроева, М. К. (2016). ВЫРАЩИВАНИЯ ЭКОТИПОВ СОИ В ПОЧВЕННО-КЛИМАТИЧЕСКИХ УСЛОВИЯХ БУХАРСКОЙ ОБЛАСТИ. In Современные тенденции развития аграрного комплекса (pp. 819-826).
Хамраева, М. К., & Асраев, З. А. (2014). Открытая модель при дистанционном обучении. Мир современной науки, (3 (25)), 128-130. Хамраева, М. К., & Асраев, З. А. (2014). Открытая модель при дистанционном обучении. Мир современной науки, (3 (25)), 128-130.
Ерматова, Д. Е., Хамраева, М. К., & Хушвактова, Х. С. (2014). Качество зерна сои, выращенной на засоленной почве. Мир современной науки, (3 (25)), 51-53. Ерматова, Д. Е., Хамраева, М. К., & Хушвактова, Х. С. (2014). Качество зерна сои, выращенной на засоленной почве. Мир современной науки, (3 (25)), 51-53.