TENGLAMALARNI YECHISHNING BA’ZI SUN’IY USULLARI - Sh.Sh.Madraximov; M.A.Ummatova; G.A.Axmedova (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada ba’zi algebraik tenglamalarni yechishda tenglamani funksiyaga ko’paytirish va funksiya superpozitsiyasidan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan.