RAQAMLI TEXNOLOGIYALARI DAVRIDA ZAMONAVIY SOTUVCHI-KASSIR TUSHUNCHASI VA ISH FAOLIYATI - Homidova Shaxnoza Toxirovna (Scientific Impulse, 2023)
Raqamli texnologiyalari davrida zamonaviy sotuvchi-kassir tushunchasi va ish faoliyati xaqida ma’lumotlar berilgan.