MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING AQLIY FAOLIYATINI RIVOJLANISHIDA CHET TILINING AHAMIYATI - Allaberdiyeva Kumri Xamrayevna (Scientific Impulse, 2023)
Til o'rganish kishilik jamiyatida bag'oyat muhim sohalardan hisoblanadi. Muloqot vositasi bo'lmish tilni tabiiy muhitda amaliy egallash mumkin. Bu nafaqat kattalar uchun, balki maktabgacha yoshdagi bolalar uchun ham juda foydali va samarali bo'ladi. Ayniqsa bolalarning aqliy va intellektual rivojlanishida muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning aqliy rivojlanishida chet tillarning o'rni va ularning ijodiy tafakkurini kengaytirishga doir yangi usul va vositalar haqida boradi.