MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR HAYOTIDA O‘YINCHOQLARNING AHAMIYATI - Allaberdiyeva Kumri Xamrayevna; Safarova O‘raloy Abdurashid qizi (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning aqliy rivojlanishida o‘yinchoqlarning tutgan o‘rni hamda bolalardagi turli psixologik jarayonlar tasavvur,xotira tafakkur va diqqatning ham shakllanishidagi ahamiyati to‘g‘risida yoritilgan.