UCHBURCHAKNING ASOSIY ELEMENTLARI BALANDLIK, MEDIANA VA BISSEKTRISASI - Abdullayeva Dilnoza Mahmarejab qizi (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada uchburchakning asosiy xossalari va elementlari haqida ma’lumot berilgan. Ayniqsa uchburchakka oid masala va misollarni yechishda mediana, balandlik va bissektrisa xossalaridan keng foydalaniladi. Shuningdek, uchburchak turlari, burchaklari va xossalari keltirilib o‘tilgan.