INSON HUQUQLARINING FUQAROLIK JAMIYATIDAGI O’RNI - Alisherova Bahora Alisher qizi (Scientific Impulse, 2023)
Bu maqola asosan, “huquq” atamasining kelib chiqishi va tarixiy shakillanishi bosqichlaridan , shuningdek inson huquqlarining fuqarolik jamiyatdagi o’rni tushunchasidan iborat.