TRANSPORT VOSITALARI TRANMISSIYA AGREGATLARINING FOYDALANISH JARAYONIDA ISHDAN CHIQISHLARINI BAHOLASH USLUBLARI - Abdullaev Shavkatbek Dadajon o‘g‘li (Scientific Impulse, 2023)
Avtomobil transmissiyasi dvigatelning burovchi momentini mashinaning yetakchi g‘ildiraklariga uzatish va burovchi moment xamda aylanishlar chastotasini miqdor va yo‘nalishi bo‘yicha o‘zgartiruvchi agregatlar va mexanizmlarni birlashtiradi[1].