BIR JINSLI GRUNTDA JOYLASHGAN QUVURGA GRUNTNING O‘RTACHA VERTIKAL BOSIM - D.Z.Zokirov (Scientific Impulse, 2023)
O‘rtacha grunt bosimi deganda, quvuro‘tkazgich markazidan o‘tuvchi gorizontal tekislik bo‘yicha grunt bosimini tushunishimiz kerak. Bunda grunt bosimi quyidagiga teng: