YO‘LOVCHI TASHISH TRANSPORTIDA YO‘LKIRA TO‘LOVINING AVTOMATLASHTIRILGAN TIZIMINI JORIY ETISH - Sh.A.To‘rayev; A.A.Erkinov (Scientific Impulse, 2023)
Mamlakatimizda prezidentimiz Shavkat Mirziyoevning bevosita tashabbusi va rahbarligida qabul qilingan hamda izchil amalga oshirilayotgan O‘zbekiston Respublikasini rivojlantirishning beshta ustuvor yo‘nalishi bo‘yicha harakatlar strategiyasi taraqqiyotning yangi bosqichini boshlab berdi[1]. Bu jarayonning amaliy natijalari, belgi va hususiyatlari bugungi kunda hayotimizning barcha jabxalarida, eng muximi, xalqimizning ongu taffakuri, intilish va harakatlarida yaqqol ko‘zga tashlanmoqda[2].