LIFE LESSONS ARE A MIRROR IN WHICH A PERSON FINDS HIS PLACE - Ergasheva Yulduzoy Olimovna (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqola "Hayot saboqlari - inson o'z o'rnini topishidagi ko'zgudir" degan chuqur iqtibosni o'rganadi. U o'z-o'zini kashf qilishning murakkab sayohatiga chuqur kirib boradi, hayotiy tajribalar, hislar, o'z maqsadi va o'zligini izlash rolini o'rganadi. Maqola ushbu umrboqiy izlanish davomidagi qiyinchiliklar va g'alabalarni muhokama qiladi va uni texnologiya, globallashuv, ruhiy salomatlik va inklyuzivlik kabi zamonaviy omillar kontekstida joylashtiradi. Bu sayohatning umumbashariy tabiati va madaniy va falsafiy an'analar bilan bog'liqligini ta'kidlaydi. Maqolada insonning o'z-o'zini kashf etish tajribasi va hayot saboqlarini qabul qilish muhimligini ta'kidlab, yakunlanadi.