RDB TOKARLIK DASTGOHLARI YORDAMIDA ISHLOV BERISH XATOLIKLARI STRUKTURASINING TAHLILI - Mavlyanova Shaxnoza Muxtarovna (Scientific Impulse, 2023)
Ishlov berish jarayonida hosil bo‘ladigan xatoliklar berilgan shartlardan u yoki bu qarshiliklar bilan shartlanadi. Shuning uchun, metall kesuvchi dastgohlardagi, bundan tashqari RDB dastgohlardagi ishlov berishni berilgan aniqlikdagi yuqori salohiyatli bo‘lishini ta’minlash xatoliklarning tahlili zaruriyati bilan bog‘langan.