AVTOMOBILSOZLIKDA QO‘LLANILADIGAN POLIMERNING FIZIK-MEXANIK XOSSALARI - To‘raev Sh.A (Scientific Impulse, 2023)
Polimer tarkibiga to‘ldirgichlarni aloxida-aloxida ko‘shib zarur xossalarga erishish qiyin, shuning uchun to‘ldirgichlarning bir nechtasining aralashmasi ishlatiladi. Masalan, epoksid polimerning ishqalanish koeffitsienti va yeyilishini kamaytirish uchun ma’lum mikdorda grafit va talk, fasfogips, grafit va qurim, asbest va talk kabi qo‘shimchalar aralashmalari ishlatiladi[1].