BOLA TARBIYASIDAGI OTA ONANING ROLI - Badriddinova Hilola; Mamtaliyeva Mavjuda (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada bola tarbiyasida ota onaning roli va sharq mutaffakirlarni tarbiyaga yo’naltirilgan so’zlar bo’lib maqsad farzandni komil inson qilib tarbiyalshda nimalarga ahamiyat berishimiz kerkligi haqida mulohaza yuritilingan