MARKETING FUNKSIYALARI VA UNING FAOLIYATI MAZMUNI - Toshqulov Hayot Bahodir o’g’li; Ikromov Muhammad San’at o’g’li; Xaitov Oxunjon Nomoz o’g’li (Scientific Impulse, 2023)
Marketing funksiyalari, bozorni kompleks o‘rganish, korxonaning ishlab chiqarish, ayirboshlash imkoniyatlarini tahlil etish, marketing strategiyasi va dasturini ishlab chiqish, tovar siyosati, narx siyosati va ayirboshlash siyosatini ishlab chiqarish, talabni shakllantirish va sotishni rag‘batlantirish, marketing xizmatlar tuzilmasini shakllanishi, marketing faoliyatini nazorat qilish.