BOLALARDA NUTQIY KOMPETENSIYANI SHAKLLANTIRISH - Ahmedjonov Akmal Mo’minovich; Ahmedjonova Muhabbat Zoirovna; Mo’minova Fotima Avazbek qizi (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada bolalarning har tomonlama intellektual, estetik va jismoniy rivojlanishi uchun shart-sharoitlarni tubdan yaxshilash, nutqiy kompetensiyani shakllantirish orqali bolalarning aqlan rivojlanishini hamda bilimlarini oshirish ko’zda tutilgan bo’lib, pedagog va mutaxassislarning malaka darajasini yuksaltirish alohida ta’kidlab o’tilgan.