ЭФИР МОЙЛИ ЎСИМЛИКЛАРДАН АЗУЛЕН ВА МЕНТАН ҚАТОРИ БИРИКМАЛАРИНИ АЖРАТИБ ОЛИШ - Атамирзаев Мансуржон Маъруф ўғли (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақoлада азулен ва ментан қатори бирикмаларининг физикавий, кимёвий хоссалари, уларларнинг биологик хоссалари ва уларнинг қўлланилиши ҳақида баён этилган.