ЭФИР МОЙЛАРИНИНГ ТАБИИЙ МАНБАЛАРИ ВА АЙРИМ ЎСИМЛИКЛАРНИНГ КИМЁВИЙ ТАҲЛИЛИ - Вохидов Шермухаммад Мамадалиевич (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақoлада эфир мойларининг табиий манбалари ва уларнинг қўлланилиши ҳақида баён этилган.