ФОСФАТЛИ ХОМАШЁЛАРНИНГ ГЕОЛОГИК ВА МИНЕРАЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Ҳасанова Азиза Абдурашид қизи (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақoлада фосфорит хомашёси, фосфорли ўғитлар ишлаб чиқариш, юқори техник-иқтисодий кўрсаткичларга эга бўлган фосфорли ўғитлар ишлаб чиқариш ҳақидаги маълумотлар баён этилган.