ADABIYOTDA PADARKUSH VA FARZANDKUSH OBRAZLARI - Maʼrufova Kamola (Scientific Impulse, 2023)
Bizga ma’lumki, badiiy adabiyot san’atning bir turi sifatida doimo insoniyat uchun xizmat qiladi. U insoniyat hayoti bilan uzviy aloqada. Insoniyat tarixiga nazar tashlaydigan boʻlsak, odamzod paydo boʻlib, ilk oila vujudga kelgandan buyon otalar va bolalar munosabati shakllana boshlagan.