GEOMETRIYA FANINI O’QITISHNING XALQARO STANDARTI - Qoraboyev Anvarjon Ergashevich (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada ta’limni zamon talabi darajasida isloh qilishda uning sifatini oshirishda o’quvchilarni fanga, mavzuga qiziqtirishda diqqatini yig’ishda foyda jihatlari ko’p hisoblanadi. Xususan, geometriya fanida boblarni takrorlashda hamda oldingi yillardagi fan bo’yicha egallagan bilimlarini yodga olishda samarali usul sifatida keltirilgan.