ESTRADA XONANDALIGIDA O’QUVCHI TALABANING O’G’IL BOLA VA QIZ BOLA OVOZNING KREATIVLIGI - Rustamova Nafisa Ravshan qizi (Scientific Impulse, 2023)
Mazkur maqolada estrada xonandaligida talabalarnovozining kreativligi haqida so’z boradi.