TERMIZ IQTISODIYOT VA SERVIS UNIVERSITETI - Ro'ziyev Farxod Shuxrat O'g'li (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada inson hayotida eng kerakli bo’lgan tana a’zosi tish hamda uning kasaliklari haqida so’z boradi.