DIZAYN TALIM YO’NALISHI TALABALARINI O’QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO’LLASH - Mamaxanova Zebuniso Obidovna (Scientific Impulse, 2023)
Maqolada dizayn ta’lim yo’nalishida tahsil oluvchi talabalarni o’qitishda samarali pedagogik texnologiyalarning o’rni va qo’llash uslubi yuzasidan tadqiqot natijalari keltirlgan. Ta’lim texnologiyalari tarkibi 4+2 dasturiga mos keluvchi ma’lumotlar bilan boyitilishini talabalar bilim va ko’nikmalariga ta’siri o’rganilgan.