REFLEKSIVLIK TUSHUNCHASIGA NAZARIY YONDASHUV - Abduraxmatov Umidjon Abdullajonovich (Scientific Impulse, 2023)
Refleksivlik tushunchasi, insonning o'zlarini, o'z fikrlarini va o'zgarishlarni o'rganish, tahlil qilish va o'zgarishlarni amalga oshirish qobiliyatini ifodalovchi muhim bir tushunchadir. Bu maqola "Refleksivlik tushunchasiga nazariy yondashuv" mavzusiga bag'ishlanib, refleksivlikning nazariy asoslarini, amaliyoti va ularni o'rganishning hayotimizga olib keladigan o'zgarishlarni o'rgatishni maqsad qiladi. Refleksivlik tushunchasining amaliyoti va bu tushunchani o'rganishning insonlar uchun muhim foydalari ko'rsatiladi.