UDK:635.1 /.9. EYGELA (lat. Weigela) O‘SIMLIGINI INTRODUKSIYA QILISHNING ILMIY ASOSLARI - A.A.Axmadjonov (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada respublikada introduktsiya qilinayotgan Caprifoliaceae oilasiga mansub butalar avlodi - Weigela Florida (Veygela) o‘simligi haqida ma`lumotlar berilgan. Shuningdek, Weigela Florida butalarini ko‘paytirish texnologiyasi va bioekologiyasi bo‘yicha ilmiy tadqiqot ishlarining mazmun va mohiyati yoritib berilgan