ИҚТИСОДИЁТНИ ИНТЕГРАСТИЯЛАШТИРИШ ШАРОИТИДА ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Насибахон Ахмедова Хасановна (Scientific Impulse, 2023)
Мақолада Иқтисодиётни интеграстиялаштириш шароитида инновацион фаолият бўйича айрим ёндашувлар тадқиқ қилинган, Инновацион жараён циклик характерга эга ва Инновастион жараённи умумий кўринишда занжирни ташкил қилишнинг асосий натижаларидан бири ишлаб чиқилган