IQTISODIY TAHLILDA MATEMATIK MODELNING AHAMIYATI - Kuldashev Laziz Sharifovich; Toshqulov Hayot Bahodir o’g’li; Ikromov Muhammad San’at o’g’li (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada iqtisodiyotning yo’nalishlaridan biri bo’lmish matematik iqtisodiyot sohasini rivojlantirish va matematika fanining iqtisodiyotda tutgan o’rni yuzasidan fikr va mulohazalar yuritiladi. Iqtisodiyotni raqamlashtirishga bo’lgan e’tibor tobora oshib borayotgan bir vaqtda, matematik iqtisodiyotga, shuningdek soha rivoji uchun o’z hissamizni qo’shish maqsadida, maqolada muallifning mulohazalari va takliflari taqdim etiladi .