DUNYO TA’LIM USLUBLARIDAGI SARA DURDONALAR... - Faxriddinov Muhammad Faxriddin o’g’li (Scientific Impulse, 2023)
Maqolada rivojlangan mamlakatlar ta’lim jarayonlari va ularning bir- biridan farqlari keltirib o’tilgan.