SOHA YO’NALISHIDA OFFICE DASTURLAR PAKETIDA PROFESSIONAL FOYDALANISH - Xamdamova Yorqinoy Muxtorjon qizi (Scientific Impulse, 2024)
Soha yo’nalishida office dasturlar paketida professional foydalanish xaqida ma’lumotlar keltrilgan.