SOHADA MUTAXASSISLIGIDA KOMPYUTER TARJIMON DASTURLARIDAN FOYDALANISH VA ULAR BILAN ISHLASH - Boymuratov Erkin Kamolovich (Scientific Impulse, 2024)
Kompyuter tarjimon dasturlari. Socrat, Promt va Magic Gooddy tarjimon dasturlari va ular bilan ishlash xaqida ma’lumotlar berilgan