LABGULDOSHLAR OILASI TURKUM VA TURLARI TASNIFI - Sayramov Fayzullo Baratjon o’g’li (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada labguldoshlar oila vakillarining turkum va turlari, haqida qisqacha yoritib berilgan. Gulli o`simliklar guruhiga 250000 dan ortiq tur, 533 oila, 13000 turkum o`simliklar kiradi.