KASB-HUNAR TA’LIMDA ELEKTRON TA’LIM TIZIMINI IMKONIYATLARI - Homidova Shaxnoza Toxirovna (Scientific Impulse, 2024)
Kasb-hunar ta’limda elektron ta’lim tizimini imkoniyatlari xaqida ma’lumotlar berilgan.