RAQAMLI TEXNOLOGIYADA MOBIL ILOVA YARATISHDA WEB DASTURLASHNI O‘RNI - Boymuratov Erkin Kamolovich (Scientific Impulse, 2024)
Raqamli texnologiyada mobil ilova yaratishda Web dasturlashni o‘rni xaqida ma’lumotlar berilgan.