O’ZBEKISTONDA BOSHLANG’ICH TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA KREATIV YONDASHUV - Jabbarovna, Ubaydullayeva Nargiza (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim sifatini oshirishda kreativ yondashuv va sinf o‘quvchilarining kreativ fikrlash qobilyatlarini aniqlash va kreativ fikrlash motivatsiyalarini rivojlantirishning o‘ziga xos usullari haqida fikr yuritilgan. Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilaridagi kreativ qobiliyatlarni rivojlantirish maqsadida foydalanish lozim o‘qituvchi vazifalari haqidagi kerakli ma’lumotlar va manbalar keltirib o‘tilgan.