XIRURGIK OPERATSIYA TURLARI. OPERATSIYA OLDI VA KEYENGI DAVRLAR - Atajanova Yulduzxon (Scientific Impulse, 2024)
Ushbu maqolada xirurgik operatsiya turlari. Operatsiya oldi va keyingi davrlar tahlil qilingan.