O`ZBEKISTONDA RUS TILINING AHAMIYATI - Sarvinozbonu Boqijon qizi, Xolmirzayeva (Scientific Impulse, 2022)
Ushbu maqolada rus tilini yurtimizdagi o`rni haqida, Rus tili dunyodagi yetakchi tillardan biri ekanligi haqida, Til odamlar bir-biri bilan aloqa qilishning eng muhim vositasi ekanligi haqida, Rus tili - rus xalqining milliy tili ekanligi haqida so`z boradi.