TUZSIZ DIETANING FOYDALI VA ZARARLI TOMONLARI - Sayyora Davronbekovna, Atajanova (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada dieta va uning usullari asosan tuzsiz dieta haqida atroflicha ma’lumot berilgan. Bundan tashqari tuzsiz dietaning o’ziga hos ijobiy va salbiy tomonlari tahlil qilingan.