FIZIOTERAPIYANING INSON SALOMATLIGINI TIKLASHDAGI AHAMIYATI - Dilfuza Yangiboyevna , Yangiboyeva (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada fizioterapiya va uning inson salomatligiga ijobiy ta’siri va uning o’ziga hos tomonlarini muhokama qilingan. Bundan tashqari fizioterapiyaning turlari va ularda qo’llaniladigan turli tibbiy texnik vositalarning ahamiyatiga ham to’xtalib o’tilgan.