MAKTABDA TA’LIM JARAYONI TASHIL ETISH VA BOSHQARISH. - Sherzod Ziyodullayevich, Abdullayev (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqola maktab faoliyatini samarali tashkil etish va rivojlantirishning yangicha yondashuvlarini, ilmiy-pedagogik jihatlarini, faoliyatni sifatli tashkil etish mexanizmlarini qoifat/ruknlar/rasmiy/4939. htm)anona munosabat bilimln klasteri asosida sifatni oshirish amaliyotini joriy etish muhimligi belgilandi