O’SMIRLARDA SALBIY XULQ-ATVOR PAYDO BO’LISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Sayyora Chinaliyevna, Xaydarova (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada o'smirlik davriga xos boatta oK XUSUSIYATLARI.Shirin. Alisher Navoi and the XXhiqishi sabablari, rivojlanish shart-sharoitlari, namoyon boarajalari. Xalqarkaziy telekanallarda “Ti (2002). Integratsiya darajalari. Xalq tanning tint, xulq-atvor, xarakter aksentuatsiyasi, bolalar va o'smirlar.