USLUBIY FIGURALARNING ASAR MAZMUNDORLIGINI OSHIRISHDAGI ROLI QUDDUS MUHAMMAD ASARLARI MISOLIDA - Gulira'no, Ahmadjonova; Xoldorova , I. (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada o'zbek stilistikasi, shuningdek, uslubiy figuralarning asar mazmundorligini oshirishdagi hissasi, uslubiy figura qo'llash hamda turlari haqida hamda Shoir Quddus Muhammad she'riyatida qo'llanilgan uslubiy jihatlar haqida alohida to'xtalib o'tildi.