ИЗОЛЯЦИОН ҚАТЛАМИ ҚИШЛОҚ ХЎЖАЛИК ЧИҚИНДИЛАРИ АСОСИДАГИ БЕТОНЛАРДАН ТАШКИЛ ТОПГАН УЧ ҚАТЛАМЛИ ЕНГИЛ КЕРАМЗИТ БЕТОН ҚАТЛАМНИНГ ТАСИРИНИ ОШИРИШ - Хуснитдин Ахрарович , Акрамов; Жалолиддин Очил ўғли , Тохиров; Самандарович, Самадов Ҳомид (Scientific Impulse, 2023)
Уч қатламли темир-бетон девор панел конструксияларини такомиллаштириш ва иссиқ-совуқдан ҳимояловчи изоляцион қисмига янгича самарали материални қўллаш йўли билан энергия тежамкорликни янада ошириш.