TRIGONOMETRIK AYNIYATLAR VA ULARNING ISBOTLARI - Nargiza Vaxobjonovna , Tojiboyeva (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu mavzu o`quvchilar uchun sodda,ravon tilda bayon qilingan,ya`ni o`quvchi xech kimni yordamisiz o`zi o`qib tushuna oladi.Bundan tashqari mavzu uchun misollar ham,ularni yechish usullari ko`rsatib qo`yilgan.Bu mavzuni yosh o`qituvchilarga dars jarayonida qo`llashini maqsadga muvofiq deb o`ylayman va tavsiya beraman.