INGLIZ TILIDA KUNDALIK QOʻLLANADIGAN SOʻZLAR - Sardorbek, Salimjonov; Gulnoza , Rustamova (Scientific Impulse, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilida kundalik qoʻllaniladigan eng oddiy soʻzlar haqida bir nechta maʼlumotlar berilgan.