SIFAT MENEJMENTIDA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Tursunov , F.U.; Haydarova , S.A. (Scientific Impulse, 2023)
Maqolada sifat menejmentini rivojlantirishning zamonaviy tendentsiyalari, sifat menejmentining texnik va texnologik xususiyatlar, texnologik menejmentning zamonaviy yo'nalishlari yoritilgan.