МAКТAБГAЧA ВA БOШЛAНҒИЧ ТAЪЛИМДA УЗВИЙЛИКНИ ТAЪМИНЛAШДА МУAММOЛИ МЕТОДНИНГ САМАРАДОРЛИГИ - Меҳринисо Ҳомитовна , Ҳакимова (Scientific Impulse, 2023)
Ушбу мақолада мактабгача ва бошланғич таълим жараёнида муаммоли методнинг самарадорлиги ҳақида фикр юритилган. Мактабгача ва бошланғич таълим иштирокчиларининг фазовий фикрлашини шакллантириш жараёнига бундай ёндашув ёрдамида улар учун мос бўлган моддий моделлар билан лойиҳалаш фаолияти орқали тушунчаларнинг дастлабки образлари шакллантириш ёритилган.