BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARINING MUSTAQIL ISHLARINI TASHKIL ETISH - Nodirabegim Bahodirovna, Boymurodova (Scientific Impulse, 2023)
matematika darslarida mustaqil ishlarni tashkil etish yoʻllari haqida fikr yuritilgan. Bunda boshlangʻich sinf oʻqituvchisi bolalarni fikrlashga oʻrgatishi, ularning bilish ehtiyojlarini rivojlantirishning samarali usullari qayd etilgan.