SURXONDARYO VILOYATIDA AGROSANOAT MAJMUASINIG HUDUDIY TARKIBI VA RIVOJLANISHI XUSUSIYATLARINI IQTISODIY GEOGRAFIK TAHLIL QILISH - Tohirjon Mahmadali o’g’li, Yo’ldoshev; Gulmira Nurali qizi, Ziyodullayeva; Ro’zixol Raxmatulla qizi, Qobilova; Fazliddin Kurbonali o’g’li, Dusmatov (Scientific Impulse, 2023)
Maqolada agrosanoat majmuasi oldida turgan dolzarb masalalardan biri, oziq-ovqat mahsulotlarini ishlab chiqarish, saqlash va qayta ishlash hajmuini oshirish xamda jaxon bozorlarida xaridorligi bo’lgan mahsulotlar eksport ko’lamini oshirish jihatlari yoritilgan.